Šiltnamių priedai

Kai išskirtinės priežiūros nereikalauja šiltnamis, natūralu, norisi, jog ir ten augantys augalai vešėtų be didelių pastangų. Mūsų šiltnamių priedai sukurti tam, jog, pasirūpinus sodinukais, didžiąją dalį darbų atliktų pats šiltnamis!

Augalų tvirtinimas šiltnamyje

Augalų parišimo komplektai šiltnamiams

Augalų parišimo komplektas yra specialiai pritaikytas polikarbonatiniams „SANUS“ šiltnamiams. Specialūs laikikliai yra įdedami tiesiai į profilį, pro juos pravedama ilgaamžė, nesitampanti virvutė, prie kurios ir pririšami augalai.

Augalų parišimo komplektas yra pritaikomas atsižvelgiant į konkretaus šiltnamio ilgį ir plotį. Šis priedas užtikrina ne tik nepriekaištingą tvarką šiltnamyje, bet, svarbiausia, garantuoja geresnes sąlygas augalams augti.

Lentynėlės

Lentynėlės – vienas populiariausių mūsų turimų šiltnamių priedų. Bent vieną jų įsigyja dažnas pirkėjas. Ant lentynėlių galima laikyti įvairius daiktus, pavyzdžiui, sodo įrankius, pirštines, mobilųjį telefoną. Taip pat lentynėlės – puiki vieta auginti daigus ar sodinukus. Toks sprendimas leidžia maksimaliai išnaudoti visą šiltnamio erdvę. Dažniausiai klientai įsigyja bent vieną lentynėlę, skirtą pasidėti daiktams ar sodinukams. Lentynėles, per visą šiltnamio ilgį ar plotį, lengvai pritvirtinsite patys.

Siūlome rinktis dviejų dydžių lentynėles:

Laistymo sistemos su programatoriais

Siūlome rinktis iš dviejų lašelinio tipo laistymo sistemų variantų – vandentiekio ir gravitacinės (jungiamos prie vandens rezervuaro). Rekomenduojame augalus laistyti vandeniu, paimtu iš rezervuaro, kuriame vanduo spėja sušilti. Rezervuarą reikia pakelti į 0,5-1 m aukštį.

Įsigijus programatorių, laistymo sistemos šiltnamiui nebereikės paleisti rankiniu būdu. Laistymo dažnumą galima nustatyti iki 72 val. Programatoriaus veikimui yra reikalingos baterijos.

Talpa vandeniui (rezervuaras)

210 l tūrio talpa vandeniui (rezervuaras) yra komplektuojama kartu su dangčiu. Papildomai, jei aktualu, galima įsigyti paaukštinimą (vandens rezervuarą rekomenduojama pakelti į 0,5-1 m aukštį) ir ¾ pajungimą prie laistymo sistemos.

Šis šiltnamio priedas nepamainomas ne tik pasirinkus automatinę laistymo sistemą, bet ir nusprendus augalus laistyti rankiniu būdu.

Juostų komplektai „Multifoil AntiDUST“

Neigiamą įtaką kanalinio polikarbonato estetinei išvaizdai bei tarnavimo laikui gali turėti tokie veiksniai, kaip, pavyzdžiui, dulkės, dumbliai, grybelis, vabzdžiai, kondensacija ir kita. „Multifoil AntiDUST“ juosta yra pažangiausia integruotos apsaugos sistema, skirta kanalinio polikarbonato vartotojams.

Ši juosta spartina kondensato pasišalinimą iš plokštės ir neleidžia į jos vidų patekti kitiems teršalams, tad plokščių kanalai „nežaliuoja“, nesikaupia ligos ir šiltnamis atrodo estetiškai. Kanalinio polikarbonato plokščių viršuje naudojama sandarinanti, plokščių apačioje – kvėpuojanti juosta.

Plastikiniai takeliai

Surenkamas plastikinis takelis daržui ar šiltnamiui – dar vienas mūsų produktas, sulaukiantis didelio klientų susidomėjimo. Takelį iš plastikinių sodo plytelių savo darže ar šiltnamyje įsirengsite vos per kelias minutes ir iš karto galėsite pamiršti, ką reiškia nuolat purvina avalynė, bandant pasiekti savo augalus. Takeliai taip pat užkerta kelią piktžolių augimui, padeda išlaikyti lysvių formą.

Šis takelis, pagamintas iš aukštos kokybės perdirbto plastiko, yra neslidus, patvarus, o, prireikus, jį nesunkiai perkelsite į kitą vietą.